De ervaring van Anna

Heey!! Ik ben Anna, ik ben 20 jaar en ik studeer rechten. Ik ben nu tweedejaars op SSR en heb voor deze vereniging gekozen omdat ik vind dat er een hele fijne sfeer hangt. Tijdens de EL CID was mijn rondleiding al snel heel persoonlijk en heel relaxt.

Ik merk dat lid zijn van SSR echt een verrijking is van mijn studentenleven. Ik vind het fijn dat ik allemaal mensen leer kennen van verschillende studies. Ook vind ik het fijn dat je op SSR mensen uit verschillende jaren leert kennen door de disputenstructuur.

Wat ik ook heel fijn vind aan SSR is hoe open iedereen is. Je kan op de borrel altijd bij je dispuut staan, maar je kan ook rondlopen en met iedereen een praatje maken. Ook leer je via commissies mensen van veel verschillende disputen kennen. Ik heb vorig jaar de El Cid X gedaan, waarmee ik rondleidingen gaf in het pand en ook werkte aan het poster en het thema van de El Cid. Dit jaar doe ik de almanakcommissie waar ik samen met mijn commissiegenoten het jaarboek maak voor SSR.

Verder ben ik lid van het dispuut Volante. Dit is een van de drie damesdisputen op SSR. Ik vind het heel leuk om de diversiteit in disputen te zien op SSR! Zo is er voor iedereen wel een leuke groep waar ze bij passen.

Andere interessante ervaringen

De ervaring van Chiara

De ervaring van Chiara

Hee! Mijn naam is Chiara en ik ben lid van SSR-Leiden! Ik ben 20 jaar en ik studeer Verpleegkunde. Ik ben nu derdejaars bij SSR en ik heb het nog...

read more
De ervaring van Sem

De ervaring van Sem

Hé! Ik ben Sem. Als je dit leest, heeft SSR-Leiden zo te zien je aandacht getrokken. Leuk! Doet me denken aan hoe dat bij mij ging, een paar jaar...

read more
De ervaring van Jelin

De ervaring van Jelin

Hoihoi! Mijn naam is Jelin, ik ben 20 jaar en ik studeer criminologie. Ik ben nu eerstejaars bij SSR en heb voor deze vereniging gekozen omdat...

read more