De ervaring van Anne

Hoi! Ik ben Anne, 21 jaar. Ik ben nu derdejaars SSR-lid en studente psychologie.

De eerste keer dat ik op SSR kwam in mijn EL CID voelde het gelijk goed. Leden kwamen naar me toe om te kletsen en waren heel geïnteresseerd. De sfeer was knus en het was te merken dat iedereen elkaar kende. Zelfs bij het bestuur kon je zo naar binnen lopen voor een praatje. Ook is SSR heel divers, de leden en disputen zijn allemaal heel verschillend en iedereen vindt wel iets waar ze bij passen.

Een groot voordeel van een studentenvereniging is dat je ook mensen leert kennen van buiten je studie en andere jaarlagen. Je wordt als je gaat studeren in het diepe gegooid tussen allemaal nieuwe mensen. Een studentenvereniging helpt enorm om snel je plekje te vinden en aan het nieuwe leven als student te wennen.
Ik had na een paar maanden een heel nieuw netwerk aan vrienden van SSR, die nu, drie jaar later, nog steeds tot mijn beste vrienden behoren.

Ik ben in mijn eerste jaar meteen bij een dispuut gegaan, omdat ik graag mensen wilde leren kennen. Mijn dispuut, de Witte Wieven, is een van de drie vrouwendisputen van SSR. We zijn ontzettend hecht en zien elkaar op dagelijkse basis. Het is niet alleen borrelen, ik heb altijd iemand om samen mee te eten, te sporten of te studeren in de UB!

Andere interessante ervaringen

De ervaring van Chiara

De ervaring van Chiara

Hee! Mijn naam is Chiara en ik ben lid van SSR-Leiden! Ik ben 20 jaar en ik studeer Verpleegkunde. Ik ben nu derdejaars bij SSR en ik heb het nog...

read more
De ervaring van Anna

De ervaring van Anna

Heey!! Ik ben Anna, ik ben 20 jaar en ik studeer rechten. Ik ben nu tweedejaars op SSR en heb voor deze vereniging gekozen omdat ik vind dat er een...

read more
De ervaring van Sem

De ervaring van Sem

Hé! Ik ben Sem. Als je dit leest, heeft SSR-Leiden zo te zien je aandacht getrokken. Leuk! Doet me denken aan hoe dat bij mij ging, een paar jaar...

read more