De ervaring van Chiara

Hee! Mijn naam is Chiara en ik ben lid van SSR-Leiden! Ik ben 20 jaar en ik studeer Verpleegkunde. Ik ben nu derdejaars bij SSR en ik heb het nog altijd ontzettend naar mijn zin met mijn dispuut en commissies op de borrels en dixo’s! Toen ik in 2017 de EL CID liep had ik geen idee wat ik wilde doen en waarom ik überhaupt ging studeren. Ik ben vervolgens bij SSR op het terras gaan zitten en ik had het gelijk naar mijn zin. SSR is ontzettend divers met de hoeveelheid disputen die we hebben, alle commissies die je kan doen en de verschillende soorten mensen die op de borrels rondlopen.

Ik zit zelf bij dispuut VINUM en ik heb hier ook een bestuursjaar gedaan. Dit vond ik een ontzettend gave ervaring en heeft het studentenleven voor mij nog leuker gemaakt. Ik heb mijn dispuutsgenoten beter leren kennen en daarnaast ook SSR. Ik heb bij mijn dispuut, in de drie jaar dat ik er al bij zit, ontzettend goede vrienden gemaakt. Naast alle activiteiten op SSR, zie ik mijn dispuutsgenoten ook heel vaak om gezellig samen te eten, een terrasje te pakken, leuke uitjes te doen en zelfs jaarlijks op vakantie te gaan.
VINUM is nog een jong dispuut en we zouden eigenlijk in april ons allereerste Lustrum vieren (bedankt corona). Als je een dispuut zoekt waar een hoop geschiedenis is, hebben we er daar ook genoeg van op SSR.

Naast een dispuut heb ik ook meerdere commissies gevonden die ik leuk vond om te doen. SSR heeft onder andere wat kortdurende commissies die ideaal zijn om naast je studie te doen voor een paar maanden. Ook heeft SSR een hoop grotere commissies die heel leuk zijn om voor langere tijd te doen. Je bouwt zeker een goede en gezellige band op met je commissiegenoten als je een jaar aan het vergaderen bent.

Andere interessante ervaringen