De ervaring van Jasper

Hoi allemaal, mijn naam is Jasper en ik studeer Natuurkunde en Sterrenkunde. Ik kom oorspronkelijk uit een dorpje in Brabant en wist niet echt wat studentenverenigingen waren en had er ook niet echt iets mee, tot ik bij SSR kwam kijken! Ik vond de sfeer heel gezellig en vooral de mentaliteit van “niks moet, maar alles kan” sprak mij heel erg aan, aangezien ik nergens toe verplicht wilde worden, omdat ik wel gewoon mijn studies wilde halen. Uiteindelijk ben ik hartstikke actief geworden bij SSR (ik ben actief bij mijn dispuut 9X7 en heb al meerdere commissies gedaan) en mis ik nooit een borrel, maar dit kan ik goed combineren met mijn studie. Bij SSR hoef je dus niet te kiezen tussen gezelligheid of studie, het kan allebei! Zie ik jou volgend jaar op het 24ste lustrum

Andere interessante ervaringen

De ervaring van Chiara

De ervaring van Chiara

Hee! Mijn naam is Chiara en ik ben lid van SSR-Leiden! Ik ben 20 jaar en ik studeer Verpleegkunde. Ik ben nu derdejaars bij SSR en ik heb het nog...

read more
De ervaring van Anna

De ervaring van Anna

Heey!! Ik ben Anna, ik ben 20 jaar en ik studeer rechten. Ik ben nu tweedejaars op SSR en heb voor deze vereniging gekozen omdat ik vind dat er een...

read more
De ervaring van Sem

De ervaring van Sem

Hé! Ik ben Sem. Als je dit leest, heeft SSR-Leiden zo te zien je aandacht getrokken. Leuk! Doet me denken aan hoe dat bij mij ging, een paar jaar...

read more