De ervaring van Jelin

Hoihoi! Mijn naam is Jelin, ik ben 20 jaar en ik studeer criminologie. Ik ben nu eerstejaars bij SSR en heb voor deze vereniging gekozen omdat iedereen hier zichzelf mag zijn, dat merkte ik al tijdens de EL CID. Het zorgt ervoor dat er een heel divers palet aan leden rondhuppelt op de sociëteit: van jasje-dasje tot wat alternatiever, maar iedereen is welkom.
Ik woonde al een tijdje op kamers, maar sinds ik bij SSR zit is mijn leven in Leiden een stuk gezelliger geworden. De dinsdagborrels en vrijdagdixo’s zijn inmiddels niet meer uit mijn weekagenda te denken!

Ik wilde graag actief worden op de vereniging en heb me daarom meteen aangemeld voor de Open Week commissie. Met z’n achten hebben we een super toffe feestweek georganiseerd waar heel studerend Nederland welkom was. Nu zit ik in de almanakcommissie: met die mensen maak ik het jaarboek van de vereniging.

Het leuke van commissies vind ik dat je mensen van andere disputen leert kennen, daar heeft SSR er namelijk nogal wat van. Ik zit zelf bij Soixante-neuf en durf wel te zeggen dat ik daar vrienden voor het leven heb gemaakt. En dat is misschien wel het mooiste van SSR: er is voor iedereen wel een plekje om zich thuis te voelen.

Andere interessante ervaringen

De ervaring van Chiara

De ervaring van Chiara

Hee! Mijn naam is Chiara en ik ben lid van SSR-Leiden! Ik ben 20 jaar en ik studeer Verpleegkunde. Ik ben nu derdejaars bij SSR en ik heb het nog...

read more
De ervaring van Anna

De ervaring van Anna

Heey!! Ik ben Anna, ik ben 20 jaar en ik studeer rechten. Ik ben nu tweedejaars op SSR en heb voor deze vereniging gekozen omdat ik vind dat er een...

read more
De ervaring van Sem

De ervaring van Sem

Hé! Ik ben Sem. Als je dit leest, heeft SSR-Leiden zo te zien je aandacht getrokken. Leuk! Doet me denken aan hoe dat bij mij ging, een paar jaar...

read more