commissies

SSR bestaat uit meer dan alleen borrelen en feesten. Zo moeten er op SSR ook heel veel georganiseerd worden! Gedurende het hele jaar worden er talloze activiteiten, weken en ondernemingen georganiseerd voor en door leden van SSR. We kennen in totaal 46 commissies waardoor er voor ieder wat wils is, zelfs als je het druk hebt.

Zo zijn er kleinere commissies die bijvoorbeeld in een kortere periode naar één feest of activiteit toewerken, zoals de ouderdagcommissie of de ZomerSlotFeest-commissie. We kennen ook grotere commissies die een hele week organiseren, zoals de EL CID-commissies die hard bezig zijn om een leuke week voor alle aankomende studenten en SSR-leden neer te zetten.

Ten slotte zijn er ook vaste commissies op SSR. Deze commissies zijn het hele jaar actief en leden kunnen zich ieder moment aan- of afmelden. Denk hierbij aan de barcommissie, de DJ’s van de dixocommissie of de kookploeg.

Bij SSR kun je direct als eerstejaars actief worden bij commissies. Sterker nog, de helft van alle tijdelijke commissies bestaat uit eerstejaars! Dit is een fantastische manier om mensen te leren kennen met je wie samen een goede activiteit of een mooi feest weet neer te zetten. Bovendien leert een commissie je een hoop nieuwe vaardigheden. Aan het einde van je commissielooptijd heb je een nieuwe groep vrienden en ben je samen enorm trots op wat je hebt neergezet.

Kortom: commissies zijn leuk, leerzaam en enerverend!