commissies

SSR is niet alleen een plek om te borrelen en te feesten, maar er kan ook veel georganiseerd worden! Gedurende het hele jaar worden er talloze activiteiten, weken en ondernemingen georganiseerd voor en door de leden. We kennen in totaal 45 commissies, daardoor is er voor iedereen wat wils, zelfs als je het druk hebt.

Zo zijn er kleine commissies die bijvoorbeeld een kortere periode duren en naar één feest of activiteit toewerken. Voorbeelden hiervan zijn de ouderdagcommissie of de KerstSlotFeest-commissie. Maar we kennen ook grotere commissies die een hele week organiseren, zoals de EL CID-commissies die hard bezig zijn om een leuke week voor alle aankomende studenten en SSR-leden neer te zetten.

Ten slotte zijn er ook vaste commissies op SSR. Deze commissies zijn het hele jaar actief en leden mogen zich aan- en afmelden wanneer zij dat willen. Denk hierbij aan de barcommissie of de dixocommissie.

Bij SSR is er veel ruimte voor eerstejaars om actief te worden in commissies. De helft van alle tijdelijke commissies bestaat uit eerstejaars! Dit is een fantastische manier om meer mensen van de vereniging te leren kennen met wie je samen een goede activiteit of een mooi feest weet neer te zetten. Bovendien leer je tijdens het doen van een commissie een hoop nieuwe vaardigheden. Aan het einde van je looptijd heb je een nieuwe groep vrienden en ben je samen enorm trots op wat je hebt neergezet.

Kortom: commissies zijn super leuk en leerzaam om te doen!