kennismakingstijd

Op SSR wordt er niet gedaan aan een verenigingsontgroening, maar wel aan een Kennismakingstijd (KMT). Het doel hiervan is het leren kennen van je lichting, de ouderejaars en de vereniging. Wanneer je je in de EL CID bij SSR inschrijft, staat je een hele leuke tijd te wachten. Niets hiervan is verplicht, al is het natuurlijk leuk om hier zo veel mogelijk van mee te pakken!

Werkweek

De eerste week met SSR is van 20 tot en met 24 augustus. In deze week zal je als eerstejaars geld op halen voor de vereniging. Dit gebeurt op een externe locatie waarbij je overdag werkt en ‘s avonds een maaltijd krijgt voorgeschoteld en soms een filmpje kijkt. Deze werkweek heeft geen ontgroenend karakter en is een goede manier om veel lichtingsgenoten te leren kennen.

Kampweek

Van 27 augustus tot en met 31 september vindt de kampweek plaats die bestaat uit een week volop feesten en leuke activiteiten. Samen met je mentorgroepje leer je in de kampweek door allemaal spellen en activiteiten de eerstejaars, ouderejaars, disputen en alle ins en outs over de vereniging kennen.

Na-KMT

Heb je de hele week van de kampweek al volgepland? Geen probleem! Er is in het weekend van 1 en 2 september namelijk een Na-KMT voor alle eerstejaars die verhinderd zijn tijdens de kampweek maar toch graag hieraan mee willen doen. Deze Na-KMT vindt op SSR plaats en is een soort van verkorte versie van de Kampweek.

Uitloopweken

Inmiddels is het tijd geworden om aan je studie te beginnen! Tijdens de vier uitloopweken worden er op SSR elke dag activiteiten georganiseerd voor na je drukke studie uren. Van feesten tot interessante lezingen tot het spelen van spelletjes; in deze weken kun je samen met je mentorgroepje van alles beleven en leren op SSR!