Meer dan borrelen

Bij een studentenvereniging denken veel mensen snel aan borrelen en feesten. Dit gebeurt zeker bij ons, maar daarnaast is er ook veel ruimte voor andere vlakken. Op SSR kun je je namelijk ook actief opstellen op gebied van cultuur, sport, reizen en studie.

Cultuur

Elk jaar organiseert het EersteJaarsTheater een toneelstuk waar eerstejaars in spelen. Iedere keer zetten deze eerstejaars met veel inspanning weer een prachtig stuk neer. Voor ouderejaars is er sinds vorig jaar een samenwerking met NSL waarin ook een toneelstuk wordt uitgevoerd. Daarnaast heeft SSR een huisband (Necessary) die naast hun optredens regelmatig jamsessies organiseert voor leden. Ook zorgt de Culturele Commissies voor verschillende culturele activiteiten door het jaar heen, van wijnproeverij tot cabaret voorstellingen tot filmmaaltijden.

Sport

Er bestaan verschillende sportteams op SSR, zoals de Hockey Equipe en het voetbalteam. Aan de Batavierenrace (een hardloopwedstrijd) doen verschillende leden mee die hier door het jaar heen voor trainen. Ook is het altijd mogelijk om als lid zelf een sportteam op te richten voor een sport die we nog niet beoefenen!

Reizen

Vanuit de Reiscommissie wordt er elk jaar een reis georganiseerd naar een stad in Europa. Zo zijn SSR-leden de afgelopen jaren al in Keulen, Brussel en Boedapest geweest. Ook in de winter reizen we wat af. Actieve leden wagen zich dan voor een studentenprijsje op de skilatten en snowboards tijdens de SnowCo. In deze beide reizen wordt een geheel programma verzorgd vanuit de commissie, maar je kan ook lekker je eigen plan trekken!

Studie

Buiten alle leuke feesten en activiteiten moet er als student natuurlijk ook hard gestudeerd worden! Ook dit kan op SSR, waarbij er gebruik kan worden gemaakt van de computers op de computerkamer. Vanuit SSR worden er verschillende studiegerelateerde activiteiten aangeboden, zoals een Carrièredag of een LinkedIn-workshop.