dinsdag

09:00 – 10:30 American Breakfast

From now on, it will be Breakfast first! Begin de dag goed met dit Amerikaanse ontbijt. Broodjes hotdog, pancakes en wafels!

14:00-16:00 Perropates, Tropische ijsjes met Perropates

Helemaal klaar met die hitte? Perropates ook! Ze hebben ijskoude rakkers voor jullie klaar staan op de Hogewoerd. Kom lekker smikkelen op die tropische waterijsjes voordat ze gesmolten zijn!

14:00-16:00 Amaryllis, High Tea

Chique, edgy, fris en stoer! Bloei helemaal op met deze dames onder het genot van een high tea. Met gratis koekjes en hapjes kan je er met die sugar rush weer helemaal tegenaan!

16:00-18:00 Bokkenrijders, Barbecue

Dit mannelijke mannendispuut (voor mannen dus) toont hun mannelijkheid het liefst door achter de barbecue te staan. Heb jij zin in een hamburger, bratwurst of satéetje? Kom lekker langs!

16:00-18:00 L.D.G. Soixante-Neuf, Wijnproeverij

Dacht jij ook altijd dat rosé een mengeling van witte en rode wijn was? En weet jij het verschil tussen Chardonnay en Sauvignon Blanc niet? Soixante-Neuf leert je alle culinaire ins en outs van dit elegante drankje!

16:00-18:00 9x7, Pakjesboot

Kan jij ook niet wachten op pakjesavond? 9X7 neemt je mee de grachten op met de pakjesboot! Vaar onder het genot van chips en een drankje een rondje door Leiden met deze Sinterklaas liefhebbers.

20:30-22:30 Bubble trouble

Ben jij ook zo’n fan van bellenblazen, bubbeltjesplastic en ballenbakken? Kinderachtig hoor. Kom dan naar onze grandioze bubbelborrel! Ontken voor een paar uur dat je inmiddels toch echt volwassen wordt en voor jezelf moet zorgen en geniet van de luchtigere dingen in het leven!

23:00-00:00 Dio

Voor dit optreden heb jij geen tijdmachine nodig, want je kunt hem vanavond bij ons live aanschouwen. Met hitjes als ‘Stuk’ en ‘Dom, lomp en famous’ komt Dio bij ons de tent afbreken.