dinsdag

We gaan lekker door op de dinsdag. We staan al vroeg klaar voor rondleidingen en al je vragen en vanaf 13 uur staan de eerste disputen en leden al klaar om te chillen op het terras en kan je de echte inside-information binnenslepen. Ook organiseren disputen de hele dag door verschillende kleinere activiteiten waar je kunt aansluiten en een beeld kunt krijgen van SSR!

8.30 tot 9.30 Ontbijt

Begin je dag goed en kom lekker bij ons je (brakke) ontbijtje halen!

13.00 tot 15.00 Terra F., Smoothiebar

Moet je even bijkomen van de eerste dag? Trigger je inner-fitgirl en kom vitamines naar binnen harken bij de smoothiebar van Terra F! Met allerlei soorten fruitsmoothies kun jij die kater nog iets langer uitstellen.

13.00 tot 15.00 Amaryllis, High Tea

Time for tea, darling! Kom samen met vrouwendispuut Amaryllis flink wat suikertjes naar binnen te werken om de dinsdagdip de deur uit te werken. Cheers!

15.00 tot 17.00 De Bokkerijders, BBQ

Dit mannendispuut komt het stereotype van ‘mannen die achter de BBQ staan’ even lekker bevestigen. Hamburgers, sateetjes of toch liever een bratwurst? Kom lekker bunkeren!

15.00 tot 17.00 Vinum, Mediterrane Middag

Geen fan van barbecuen of Bokkerijders? Gelukkig hebben de wijnliefhebbers van dispuut Vinum een heerlijke Mediterrane hapjes voor je klaargezet! Chille vibes en lekkere hapjes proeven, wie wil dat nou niet?

16:00-18:00 9x7, Stoomboot

Houd jij stiekem ook zoveel van Sinterklaas? Dispuut 9X7 overtreft je waarschijnlijk! Vaar met ze mee op de pakjesboot door de Leidse grachten onder het genot van een hapje, drankje en het heerlijke sinterklaasgevoel!

19.00 tot 21.00 Voorzittersdebat

Krijg een beter beeld van alle verschillende verenigingen in Leiden en kom bij ons het voorzittersdebat kijken.

20.00 tot 22.00 Beerpong

Heb jij jezelf al stiekem gekroond tot ‘beste beerponger van de EL CID?’ Kom dat maar eens bewijzen en daag iedereen uit met dit befaamde studentikoze spelletje!

22.30 tot 23.00 Joost

Met grote hits zoals Buurman, Albino en Meeuw kan je bijna niet meer om hem heen. Joost komt de tent afbreken op de dinsdagavond met zijn vreemde teksten en sicke beats! Dit feestje wil je niet missen.

Vanaf 23.15 Dixo

Dans, zing en spring verder na het sicke optreden van Joost.