donderdag

Na de legendarische kroegentocht pakken we door op de donderdag! We staan al vroeg klaar voor rondleidingen en al je vragen en vanaf 14 uur staan de eerste disputen en leden al klaar om te chillen op het terras en kan je de echte inside-information binnenslepen. Ook organiseren disputen de hele dag door verschillende kleinere activiteiten waar je kunt aansluiten en een beeld kunt krijgen van SSR!

14.00 tot 16.00 M.O.C.C.A, taartenbrunch

Volgens het oudste dispuut van SSR is taart de beste cure van je kroegentochtkater. In deze oase van taartjes en zoetigheid kun je heerlijk chillen en nagenieten op onze zitzakken buiten het pand.

14.00 tot 16.00 K.I.N.K. ID, Hummusproeverij

Deze roze hipsters weten wat voor eten er uitstekend past bij een goede jazz lounge. Hier kun je even goed ontspannen en je opladen voor de rest van de week met heerlijke hapjes en een lekker plaatje en praatje op de achtergrond.

16.00 tot 18.00 L.U.C.I.F.E.R., BBQ

Heb jij ook een brandende passie voor vlees? Of gewoon trek? Dit vurige dispuut weet wel van barbecuen en laat de temperaturen hoog oplopen voor een nieuwe avond vol feestjes.

16.00 tot 18.00 K.O.B.R.A., ijsjes

Sta je nog in vuur en vlam van de barbecue? Gelukkig zijn daar de artistiekelingen van K.O.B.R.A. om de brand te blussen met lekkere ijsjes en gezellige praatjes.

22.30 tot 23.15 Waltzburg

De band Waltzburg maakt eigenzinnige upbeat indie muziek. Het perfecte recept voor een lekker avondje dansen en genieten van de catchy liedjes die zij live ter gehore gaan brengen.

Vanaf 23.30 Dixo

Dans lekker door na de heerlijke deuntjes van Waltzburg in onze veelzijdige dixo!