vrijdag

14:00-16:00 K.O.B.R.A., Schepijs

Dit artistieke dispuut brengt jou verkoeling op deze zwoele zomermiddag. Kom op de laatste dag van de EL CID genieten van schepijs en gezelligheid. K.O.B.R.A. zorgt immers altijd voor een goede sfeerimpressie!

14:00-16:00 M.O.C.C.A., Taartenbrunch

Het oudste dispuut van SSR kent ook het grootste geheim van de wereld: het is altijd tijd voor taart. In deze oase van culinaire hoogstandjes kan je genieten van verschillende soorten taart en daarna uitbuiken in de zitzakken voor het pand.

15:00-17:00 K.I.N.K. ID, Hummusproeverij

Onze roze hipsters weten wat voor eten er uitstekend past bij een goede jazz lounge. Zij zullen ervoor zorgen dat je kan bijkomen van deze drukke week en onder het genot van lekkere hapjes, het nieuws over de laatste hitjes en huidige trends meekrijgt.

16:00-18:00 L.U.C.I.F.E.R., Barbecue

Heb jij ook een brandende passie voor vlees? Kom jezelf nog één keertje opladen voor het laatste feest van de EL CID week. Met dit vurige dispuut lopen de temperaturen hoog op!

15:00-22:30 Jazzlounge

Heb jij genoeg gehad van alle drukte en wil je eindelijk even helemaal bijkomen én lekker gaan op de beste jazz-platen inclusief gratis snacks? Kom tot rust bij onze Jazz-lounge en maak je met onze studidentikoze spelletjes klaar voor de laatste avond. Grijp deze laatste kans om te zien wat SSR jou te bieden heeft.

22:30-23:30 PEER

Wat is er nou beter om de EL CID-week mee af te sluiten dan met een gave band? Na een spetterende optreden bij de Wereld Draait Door hebben wij de nummers van dit 3FM Radio Talent al op repeat staan.