woensdag

We zijn halverwege de EL CID week, maar dat betekent niet dat wij minder hard zullen gaan. We staan al vroeg klaar voor rondleidingen en al je vragen en vanaf 14 uur staan de eerste disputen en leden al klaar om te chillen op het terras en kan je de echte inside-information binnenslepen. Ook organiseren disputen de hele dag door verschillende kleinere activiteiten waar je kunt aansluiten en een beeld kunt krijgen van SSR!

14.00 tot 16.00 Perropates, Tropisch Schepijs

De piraat- en papegaai lovers van Perropates zorgen voor een koele middag met heerlijk tropisch schepijs. Kom langs voor afkoeling!

14.00 tot 16.00 Corduroy, Zwembadborrel

Iedereen weet dat elke revolutie begonnen is met een drankje in een veel te klein opblaas zwembad. Kom rebelleren en afkoelen met deze communistische kameraden.

14.00 tot 16.00 Volante, Poffertjes

Het charmante damesdispuut Volante houdt van mixdrankjes, kletsen en lekker eten. De perfecte voorbereiding voor de kroegentocht. Met heerlijke poffertjes en een leuk praatje kom je helemaal in de goede vibes.

16.00 tot 18.00 Witte Wieven, suikerspinnenkraam

Aansluitend, nog meer zoete delicatessen! Kom met de woeste wieven je buikje vullen en leer gelijk de zachte kant van deze wilde dames kennen.

Het Zoutkorrel en BBQ

Ervaren kroegentocht gangers weten het: een gevulde buik is de belangrijkste voorbereiding! De harde borrelaars van het Zoutkorrel zullen je daarom volstoppen met vlees (of veg), goede verhalen en als het aan hun ligt ook een paar drankjes.

20.30 tot 22.30 Karaoke

Blèr jij ook altijd mee met foute hitjes, kom dan bij ons onder het genot van een cocktail of mocktail meezingen met de karaoke.

22.30 tot eind Democratische Dixo

Na de kroegentocht is het natuurlijk de hoogste tijd om lekker te dansen. Kom genieten van onze dixo waarbij je vanavond ZELF kunt stemmen op wat er gedraaid wordt. Heb je liever D&B, billenshakers of iets unieks zoals eftelingmetal? Het kan allemaal!