woensdag

09:00-10:30 Breakfast Bowls

Laat de fitgirl in jou naar boven komen met onze Breakfast Bowls! Kies een soort yoghurt en gooi erdoor wat jij lekker vind: fruit, muesli, noten, suiker en meer!

13:00-15:00 Corduroy, Zwembadborrel

Iedereen weet dat elke revolutie begonnen is met een drankje in een veel te klein opblaaszwembad. Kom het rechtse regime ondermijnen met onze favoriete communistische kameraden.

13:00-15:00 Volante, Poffertjeskraam

Deze charmante dames houden van mixdrankjes, lekker eten en zijn altijd in voor een leuk praatje. Om jullie voor te bereiden op de kroegentocht zullen zij deze middag poffertjes voor jullie maken!

15:00-17:00 Witte Wieven, Suikerspinnenkraam

Aansluitend, nog meer zoete delicatessen! Zo kan je samen met deze woeste wieven voor helemaal niets je buikje vullen. Leer de zachte kant van deze wilde dames kennen.

16:00-18:00 Het Zoutkorrel, Barbecue

Kom een goede bodem leggen voor de kroegentocht met deze harde borrelaars. Ze zullen je volstoppen met vlees, goede verhalen en als het aan hun ligt ook een paar drankjes.

20:30-22:30 Karaoke & Cocktails

Blèr jij ook altijd mee met foute hitjes, kom dan bij ons onder het genot van een cocktail of mocktail meezingen met de karaoke.

22:30-01:00 Democratische Dixo

Kom na de kroegentocht genieten van onze dixo, vanavond kun jij stemmen op wat er gedraaid wordt! Heb jij liever D&B, billenshakers of iets unieks zoals eftelingmetal? Met neonverf, glowsticks en lekkere cocktails zorgen wij ervoor dat jouw avond niet meer stuk kan.