word lid!

Disputen, (korrels), borrelen, commissies, sporten, culturele activiteiten en nog veel meer... SSR heeft het allemaal! Ben jij geënthousiasmeerd door onze mooie vereniging? Zie jij jezelf hier al rondlopen? Kan je niet wachten om je studententijd op SSR te beginnen? Word dan lid!

Tijdens de EL CID-week kan je je inschrijven op SSR. Dit gebeurt bij ons op het pand aan de inschrijftafel in de CoKa op de eerste verdieping. Je kan je ook inschrijven bij onze standjes op de informatiemarkt of bij het LEF. Wanneer je nog twijfelt, kun je natuurlijk altijd naar ons pand komen voor een rondleiding of het stellen van vragen aan onze leden.

Als je je wil inschrijven, moet je de volgende zaken meenemen:
- Collegekaartnummer/bewijs van inschrijving
- Kopie van je legitimatiebewijs (let op: geen rijbewijs)
- IBAN-rekeningnummer
- € 30,- voor tegoed op je ledenpas, dit bedrag kan ook gepind worden
- Twee identieke pasfoto’s, als je die niet hebt wordt er een foto op SSR gemaakt 
- Optioneel: € 20,- indien je een jaartrui wilt kopen

Als lid betaal je elk jaar contributie van 120 euro. Omdat de EL CID-week al een relatief prijzige week met veel uitgaven is wordt de contributie pas in november van je rekening afgeschreven. Uiteraard wordt je daar van tevoren aan herinnerd

In de week na de EL CID vindt de werkweek plaats. De werkweek is in eerste instantie bedoeld om geld op te halen voor de vereniging, maar het is ook een gezellige week waarin je de andere eerstejaars leert kennen. Mocht je de werkweek niet kunnen lopen is er een mogelijkheid om deze af te kopen.

De kampweek is dé week waarin je de rest van de eerstejaars, de ouderejaars en de vereniging leert kennen. We verblijven met z’n allen op een locatie in Drenthe waarbij de eerstejaars binnen in bedden slapen en de ouderejaars kamperen op het veld. De kosten voor de kampweek bedragen 65 euro en worden tegelijkertijd met de contributie in november van je rekening afgeschreven. Ook is het mogelijk om minder dagen mee te gaan, waardoor de prijs lager uitvalt. Het is natuurlijk het leukste om de hele week mee te pakken! Als het totaalbedrag te hoog is om in één keer te betalen, is er een mogelijkheid om het in termijnen te betalen.

Tot slot heb je als eerstejaars afwas- en dagdiensten. Één keer in de zes weken was je samen met andere eerstejaars af of vervul je wat taken in het pand. De hoeveelheid werk valt erg mee en bovendien zijn het gezellige klusjes met je mede-eerstejaars.

Kan je niet bij de werkweek en kampweek zijn? Laat je niet ontmoedigen! Deze weken zijn niet verplicht om lid te worden. Ze garanderen een hoop gezelligheid, plezier en goede ervaringen, maar dit zal je in je komende jaren op SSR ruimschoots in kunnen halen.