Lid worden

In een periode als deze, met weinig fysieke activiteiten en vaak online colleges, is het moeilijker om nieuwe mensen te ontmoeten. Als je in een nieuwe stad woont al helemaal. Daar komt SSR om de hoek kijken. Een vereniging is namelijk dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten.

SSR helpt jou in je nieuwe stad Leiden!

 SSR biedt, vanwege haar weinige verplichtingen voor leden, een laagdrempelige manier om toch een hoop nieuwe vrienden te maken. We weten natuurlijk nog niet precies hoe alles gaat lopen de komende tijd, maar SSR zal haar uiterste best doen om de nieuwe eerstejaars een zo volwaardig mogelijke tijd te geven. Zo zal er sowieso plek zijn voor kleinere groepjes (eerstejaars) om samen te komen, en worden er veel online activiteiten georganiseerd waar ieder lid aan mee kan doen!

Lid worden tijdens de coronacrisis

Door de coronacrisis is alles natuurlijk helemaal anders. Veel dingen gaan niet of in aangepaste vorm door. Dat maakt het moeilijk om je te oriënteren op de eerste keuzes in je studentenleven. Op deze website en via onze Instagram, Facebook en Snapchat doen wij daarom onze uiterste best om je een zo goed mogelijk beeld van SSR te geven. Heb je toch nog vragen? Je mag ze altijd stellen door te mailen naar elcidx@ssr-leiden.nl!

Open weekend

Dit jaar zal SSR-Leiden een open weekend organiseren voor alle geïnteresseerden!

 Wil je lid worden? Dat kan!

De inschrijvingen zijn open van 5 tot en met 19 augustus. Deze inschrijvingen kunnen altijd digitaal plaatsvinden van 13.00 tot 18.00 uur. 

Inschrijfperiode

  • Aankomend eerstejaars die meelopen met de EL CID kunnen zich digitaal op SSR inschrijven tussen 13.00 en 18.00 uur van 5 tot en met 19 augustus (8 en 15 augustus als rustdagen uitgezonderd).
  • Fysiek inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Naar aanleiding van de persconferentie 6 augustus hebben we besloten dit helaas niet meer te doen.

Online inschrijven

Iedereen kan zich van 13:00 tot 18.00 uur online inschrijven. Dit kan door te mailen naar inschrijven@ssr-leiden.nl om je aan te melden. Er zal dan een online inschrijving worden gepland onder begeleiding van een SSR lid.

Als je je inschrijft moet je de volgende dingen bij de hand houden:

  • Collegekaart(nummer)/bewijs van inschrijving bij de uni/hogeschool
  • Kopie van legitimatiebewijs (LET OP: geen rijbewijs)
  • IBAN-rekeningnummer
  • Gegevens van je huisarts.
  • pasfoto

Bij de online inschrijving wordt jullie gevraagd om een pasfoto en kopie van je legitimatiebewijs te mailen.

 

Contributie

De contributie bedraagt €120 per jaar en eerstejaars betalen ook eenmalig €50 inschrijfgeld. Beide bedragen zullen later worden afgeschreven.

En dan?

Na de EL CID loop je eerstejaars de KMT. In deze periode leer je je lichtingsgenoten en de ouderejaars van SSR kennen. Meer info kun je vinden op de pagina over de KMT.

Als eerstejaars heb je één keer in de vier weken afwas- of dagdienst samen met andere eerstejaars. Hierbij was je af na de maaltijd op SSR of doe je een aantal klusjes in het pand,

Voor je SSR-lidmaatschap betaal je elk jaar 120 euro contributie. Dit wordt in november afgeschreven. Hier krijg je een heel jaar met borrels, commissies en feestweken voor terug. En de drankjes zijn op SSR een stuk goedkoper dan in de kroeg