Wat biedt SSR Leiden?

SSR-Leiden behoort niet voor niks tot één van de grootste 5 studentenverenigingen in Leiden. Wij bieden jou de kans om jouw studententijd helemaal in te richten zoals je zelf wilt. Zo kan je lid worden bij een van onze 20 disputen, maar niks is verplicht!

Met onze vele activiteiten hoef je je niet te vervelen want er is altijd wat te doen, met of zonder dispuut. Zo kan je elke dinsdag lekker borrelen, is er elke vrijdag een dixo en kan je elke dag genieten van een heerlijke maaltijd van de mensa.

Daarnaast worden er natuurlijk gedurende het hele jaar ook andere activiteiten georganiseerd door onze commissies zoals bijv. een gala, het Groot Maatschappelijk Evenement.

Bovendien is SSR meer dan alleen borrelen. Wij besteden ook aandacht aan sport, cultuur en reizen. Zo zijn er verschillende sportteams binnen SSR en wordt er elk jaar een Groot Maatschappelijke Evenement en het SSR-theater georganiseerd. Daarnaast is er dit jaar een GoedeDoelenCommissie opgericht! Ook aan reizen geen gebrek, door de ReisCie en SnowCo wordt elk jaar een legendarische reis georganiseerd!