Commissies

SSR-Leiden is niet alleen een plek om te borrelen en te feesten, maar ook om jezelf te ontwikkelen. Gedurende het hele jaar zijn er activiteiten, evenementen en andere gebeurtenissen die georganiseerd moeten worden. Dit wordt gedaan voor en door de leden van onze vereniging. SSR-Leiden kent op dit moment een totaal van 45 verschillende commissies, die allemaal iets anders te bieden hebben. Binnen deze 45 commissies zijn er grote, kleine en vaste commissies.

Kleine & grote commissies

De kleinere commissies werken gedurende een kortere periode toe naar één feest of activiteit. Voorbeelden van deze commissies zijn de ouderdag waar ouders een kijkje kunnen krijgen op de vereniging en het ZomerSlotFeest ter aflsuiting van het collegejaar.
Daarnaast kent SSR ook grote commissies. Deze commissies werken vaak naar grote evenementen die een week duren. De EL-CID commissies werken nu bijvoorbeeld al maanden aan het neerzetten van een geweldige EL CID voor jullie. Andere grote commissies zijn bijvoorbeeld de Open Week en het GME (Groot Maatschappelijk Evenement).

vaste commissies

Natuurlijk draait SSR niet alleen op evenementen. Ook de dagelijkse gang van zaken moet in stand worden gehouden. Dit doen de vaste commissies. Zo zorgen onze bar- en nachtbar-commissies dat de bar blijft draaien en je altijd een drankje kan halen. De mensa-commissie zorgt ervoor dat er iedere dag een maaltijd kan worden genuttigd op SSR en de dixo-commissie zorgt ervoor dat er minstens één keer per week kan worden gedanst op de beste deuntjes.

Bij SSR is er binnen iedere commissie bovendien heel veel plaats voor eerstejaars. Iedere tijdelijke commissie bestaat voor de helft uit eerstejaars. Dit geeft jullie een fantastische kans om actief te worden binnen de vereniging en je ontmoet veel nieuwe mensen waarmee jij gaat werken aan het organiseren van een geweldige activiteit. Aan het einde van je looptijd heb je een nieuwe groep vrienden voor het leven en kan je met trots terugkijken op wat jullie hebben neergezet.