Kennismakingstijd

Op SSR wordt er niet gedaan aan een verenigingsontgroening, maar wel aan een Kennismakingstijd (KMT).

Het doel hiervan is het leren kennen van je lichting, de ouderejaars en de vereniging. Wanneer je je in de EL CID bij SSR inschrijft staat je een hele leuke tijd te wachten. Niets hiervan is verplicht, al is het natuurlijk leuk om er zo veel mogelijk van mee te pakken!

KMT-dagen

Dit jaar ziet de KMT-periode er anders uit dan normaal. In een normaal jaar zouden er een kampweek en een werkweek zijn, maar dat is dit jaar anders ingevuld. Er zullen KMT-dagen zijn van zondag 29 augustus t/m vrijdag 3 september in Dekker Warmond en Leiden en omstreken (SSR, parkjes etc.). Vier en 5 september is er eventueel een na-KMT voor als je de eerder genoemde dagen echt niet zou kunnen. Tijdens deze dagen kun je je lichting en SSR beter leren kennen. Deze periode wordt ook wel de NC-In genoemd en wordt door een commissie met dezelfde naam georganiseerd. Tijdens het programma zal je in een gezellig mentorgroepje worden geplaatst en alle ins en outs van SSR ontdekken.

De nieuwe lichting wordt in 2 groepen opgedeeld. Elke groep heeft zijn eigen shift.

  • Groep 1 heeft op 29 augustus, 31 augustus, 1 september en 3 september hun KMT.
  • Groep 2 heeft op 30 augustus, 1 september, 2 september en 3 september hun KMT.

SSR zorgt ervoor dat de KMT veilig plaats kan vinden tijdens COVID-19. De KMT gaat op anderhalve meter afstand plaatsvinden met veel buitenlocaties om de veiligheid van de aanwezige mensen te kunnen waarborgen.

Na-KMT

Mocht je niet naar de KMT-dagen kunnen komen dan is het ook een optie om naar de Na-KMT te gaan. Ook deze Na-KMT vindt op SSR plaats en is een soort verkorte versie van de KMT-dagen. Deze zal plaatsvinden op 4 en 5 september.

Uitloopweken

Vanaf 6 september zal je gaan beginnen met je studie! Op SSR zal er dan worden begonnen met de uitloopweken, ook wel de NC-Uit genoemd. Tijdens deze weken worden er activiteiten georganiseerd speciaal voor de eerstejaars. Op deze manier kan je de vereniging nog beter leren kennen. In deze weken kun je samen met je mentorgroepje van alles beleven en leren op SSR.