Kennismakingstijd

Op SSR wordt er niet gedaan aan een verenigingsontgroening, maar wel aan een Kennismakingstijd (KMT).

Het doel hiervan is het leren kennen van je lichting, de ouderejaars en de vereniging. Wanneer je je in de EL CID bij SSR inschrijft staat je een hele leuke tijd te wachten. Niets hiervan is verplicht, al is het natuurlijk leuk om er zo veel mogelijk van mee te pakken!

Werkweek

De eerste week met SSR is van 22 tot en met 26 augustus. In deze week zal je als eerstejaars geld op halen voor de vereniging. Dit gebeurt op een externe locatie waarbij je overdag werkt en ‘s avonds een maaltijd krijgt voorgeschoteld en soms een filmpje kijkt. Deze werkweek heeft geen ontgroenend karakter en is een goede manier om veel lichtingsgenoten te leren kennen.

Kampweek

Van 30 augustus tot en met 2 september vindt de kampweek plaats die bestaat uit een week vol feesten en leuke activiteiten. Samen met je mentorgroepje leer je in de kampweek door allemaal spellen en activiteiten de eerstejaars, ouderejaars, disputen en alle ins en outs van de vereniging kennen.

Na-KMT

Mocht je niet naar de KMT-dagen kunnen komen dan is het ook een optie om naar de Na-KMT te gaan. Ook deze Na-KMT vindt op SSR plaats en is een soort verkorte versie van de KMT-dagen. Deze zal plaatsvinden op 4 en 5 september.

Uitloopweken

Vanaf 6 september zal je gaan beginnen met je studie! Op SSR zal er dan worden begonnen met de uitloopweken, ook wel de NC-Uit genoemd. Tijdens deze weken worden er activiteiten georganiseerd speciaal voor de eerstejaars. Op deze manier kan je de vereniging nog beter leren kennen. In deze weken kun je samen met je mentorgroepje van alles beleven en leren op SSR.