Kennismakingstijd

Op SSR wordt er niet gedaan aan een verenigingsontgroening, maar wel aan een Kennismakingstijd (KMT).

Het doel hiervan is het leren kennen van je lichting, de ouderejaars en de vereniging. Wanneer je je in de EL CID bij SSR inschrijft staat je een hele leuke tijd te wachten. Niets hiervan is verplicht, al is het natuurlijk leuk om er zo veel mogelijk van mee te pakken!

KMT-dagen

Dit jaar zal de KMT er iets anders uitzien dan normaal gesproken. In plaats van dat we met z’n allen op Kampweek gaan, zullen er KMT-dagen plaatsvinden. Deze periode wordt ook wel de NC-In genoemd. Door de NC-In commissie is er een super leuk programma van 3 dagen voor jullie samengesteld waardoor je de eerstejaars, de ouderejaars, disputen en alle ins en outs van de vereniging zal leren kennen. Deze dagen zullen op SSR plaatsvinden, en hierbij zullen de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden in acht worden genomen. De dagen zullen plaatsvinden op de volgende data:

  • 20 t/m 22 augustus 2020
  • 23 t/m 25 augustus 2020
  • 26 t/m 28 augustus 2020

Tijdens deze dagen zal je worden ingedeeld in een mentorgroepje. Twee ouderejaars zullen je helpen de vereniging te leren kennen en je ook in de periode na de KMT-dagen verder begeleiden.

Na-KMT

Mocht je niet naar de KMT-dagen kunnen komen dan is het ook een optie om naar de Na-KMT te gaan. Ook deze Na-KMT vindt op SSR plaats en is een soort verkorte versie van de KMT-dagen. Deze zal plaatsvinden op 29 en/of 30 augustus.

Uitloopweken

Vanaf 30 augustus zal je gaan beginnen met je studie! Op SSR zal er dan worden begonnen met de uitloopweken, ook wel de NC-Uit genoemd. Tijdens deze weken worden er activiteiten georganiseerd speciaal voor de eerstejaars. Op deze manier kan je de vereniging nog beter leren kennen. In deze weken kun je samen met je mentorgroepje van alles beleven en leren op SSR.